Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "I stormens centrum" by Daniel Jensen * Book PDF Kindle ePub Free

I stormens centrum

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: I stormens centrum
  • Author : Daniel Jensen
  • Release Date : January 19, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1111 KB

Description

1590. En skattgaljon attackeras av pirater pĂ„ sin hemfĂ€rd mot Spanien. Piratskeppets kapten, Claire O’Connor, och dess besĂ€ttning flyr för att aldrig ses till igen. Med ombord finns en 14-Ă„rig skeppspojke som nedtecknar hĂ€ndelserna i en journal.
2008. 400 Är senare hamnar journalen i hÀnderna pÄ arkeologerna Julie Morales och Juan Galindo. Det blir upptakten till ett farligt Àventyr pÄ jakt efter en av vÀrldens mest ökÀnda guldskatter. Men de Àr inte de enda som Àr ute efter skatten visar det sig snart.
I stormens centrum Àr ett Àventyr som tar lÀsaren med pÄ en vÀrldsomspÀnnande skattjakt pÄ liv och död. Myteriet pÄ Bounty möter Jakten pÄ den försvunna skatten i denna klassiskt uppbyggda Àventyrsroman. Vem kommer hinna först till skatten?
Daniel Jensen, född 1985, bor utanför Ystad. Han har gĂ„tt pĂ„ Skrivarlinjen vid Österlens Folkhögskola. Daniels största tillgĂ„ng som författare, enligt honom sjĂ€lv, Ă€r hans grĂ€nslösa fantasi. 2010 vann I stormens centrum första pris i skrivartĂ€vlingen Debutanten, anordnad av skrivsidan.com.


Download Books "I stormens centrum" PDF ePub Kindle